Op 11 oktober a.s. vindt de tweede OCA XXL plaats bij Restaurant De Zeeger, op Golfbaan Zeegersloot, Kromme Aarweg 5, 2403 NB  Alphen aan den Rijn. We hebben twee fantastische sprekers bereid gevonden om ieder een inspiratiesessie te geven.

Anouk Ellen Susan, geboren in Nederland en opgegroeid in Duitsland. Een zeer ervaren (strategisch) marketeer en professional speaker. Al 20 jaar werkzaam in een Duits/Nederlandse context, o.a. 7 jaar Duitsland Directeur bij het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen).

www.anoukellensusan.nl

Nick Aldewereld, een enthousiast entrepreneur, helpt als Digitaal Consultant ondernemers en directies met groeiambitie aan meer omzet en klanten door goed advies en de juiste strategie. Hij wordt blij als hij complexe online problemen kan oplossen door krachtige implementaties, wat resultaat geeft. Dit doet hij stapsgewijs door middel van een online marketing audit, zodat het beheersbaar is en blijft.

www.nickaldewereld.nl

Golfclinic

Ook dit jaar stelt Golfclub Zeegersloot weer twee golfpro’s beschikbaar om, door middel van een golfclinic, ondernemers te enthousiasmeren voor de prachtige golfsport. Golfen is wel meer dan alleen maar met een golfclub tegen een balletje aan slaan. En de beste zaken worden ook op de golfbaan gedaan.

Portretfoto’s

Korsjan Punt neemt zijn portable fotostudio mee. Heb je nieuwe zakelijke foto’s nodig voor je website of social media kanalen?
Voor 10 euro krijg je 3 foto’s in high res mee.

Het programma ziet er als volgt uit:

08.45             inloop

09.30-10.30  golfclinic

10.30-10.45  presentatie Dhr. Bart Rekers – Golfclub Zeegersloot

10.45-11.00  korte koffiepauze

11.00-12.15  Upgrade yourself – inspiratiesessie door Anouk Susan.

  •  zelfmarketing
  • netwerken (tips)
  • positionering als bedrijf
  • passie en moed
  •   inspirerende en praktische tips

Het beoogd effect:

Raak geïnspireerd en word gemotiveerd
Betere zichtbaarheid en groter bereik (zelfmarketing)
Hoger zelfbewustzijn
Meer power en energie

12.15-13.30  Lunch

13.30-14.45  Inspiratiesessie door Nick Aldewereld van Aldewereld Consultancy.

Adverteren op Social Media, welke doelgroepen zitten hierop. Hoe maak je een goede campagne voor online leads en hoe meet je succes?

Resultaat = leads & marketingwaarde

15.00  Einde

Natuurlijk is het mogelijk om naderhand nog even gezellig te borrelen of te netwerken.

Mocht je mee willen doen met de golfclinic, vermeld dat dan bij je aanmelding, er is ruimte voor maximaal 25 personen, er is geen maximum aantal voor de inspiratiesessies en/of lunch. De consumpties zijn voor eigen rekening. Het is NIET mogelijk om aan de deur te betalen.

Met dit formulier kun je je opgeven voor de Open Coffee XXL van 11 oktober. Na het invullen van dit formulier ontvang je een betaal link waarmee je het bedrag van € 25,00 kunt voldoen. Je ontvangt bij de Open Coffee XXL een handgeschreven bonnetje voor je betaling. Op je betaling staat als begunstigde erikplomp.nl Dit komt omdat wij als Open Coffee geen zakelijke entiteit zijn. Wij gebruiken de betaling voor de kosten van deze dag, een terugbetaling kan daarom niet worden gedaan.

Vul bij het veld “de laatste 3 cijfers van je rekeningnummer in”van de rekening waarmee je betaalt, dan kunnen we je betaling matchen.

Hartelijke dank en we kijken uit naar je komst!

Riny, Erik, Maria & Ina.

Aanmelding OCA XXL 2019
Ik doe mee aan de gratis Golfclinic *
Maximaal 25 deelnemers, hierna wordt deze optie uitgezet.
Vul hier de laatste 3 cijfers in van de bankrekening waarmee je betaald. Dan kunnen wij je betaling matchen met je betaling.
* deze gegevens hebben we minimaal nodig.