Aanvullende maatregelen onderwijs, horeca, sport

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus.
Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april.
Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs.

De Open Coffee gaat dus niet door.

NIEUWE VASTE LOCATIE
Vanaf 20 maart hebben we een nieuwe vaste locatie n.l. Osteria La Piazza, Hooftstraat 25, (aan het Thorbeckeplein) 2406 GD Alphen aan den Rijn.

Osteria La Piazza
Restaurant La Piazza, waar je, wanneer je binnenstapt, wordt omarmd door de sfeer van een typisch Italiaanse Osteria. Overdag ben je van harte welkom voor een heerlijke espresso of cappuccino en ook voor de lunch kun je genieten van overheerlijke verse broodjes of salades. Voor het diner zijn er verschillende verse dagschotels die huisgemaakt zijn volgens authentieke recepten en ook voor een zelf samengestelde pizza kun je hier terecht.
Bij mooi weer is er een klein gezellig terras gelegen aan het Thorbeckeplein. Met vrienden of collega’s na werktijd lekker ont-stressen onder het genot van een aperitivo, het kan allemaal bij Osteria La Piazza. www.lapiazza-alphenaandenrijn.nl

Koude acquisitie, je moet er niet aan denken….
Op ons verzoek komt Jan Boon, de acquisitiecoach, een korte lezing geven over acquisitie. Acquisitie is zeuren en leuren? Of toch niet?? Jan vertelt ons hoe het ook anders kan en dat ‘gewoon jezelf zijn’ het beste werkt. Je gaat horen hoe je dat aanpakt, authentieke acquisitie. Kom je ook?

Wie is Jan Boon?
Jan is een business coach, trainer en spreker met ruim 30 jaar ervaring.
Het is zijn passie om “mooier en beter makers” te leren op een ontspannen en oprechte manier alle klanten binnen te halen die ze nodig hebben. Ze gaan dan eindelijk verdienen wat ze waard zijn.
www.deacquisitiecoach.nl

Heb je tijd om even te komen netwerken en ook benieuwd hoe acquisitie ook kan? Kom dan op 20 maart naar Osteria La Piazza. De inloop is vanaf 08.45 uur. Entree is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden hoeft niet, maar mag natuurlijk altijd.

Graag tot 20 maart a.