Vrijdag 26 April organiseren we weer de OCA XL.

De locatie is:  Wijkcentrum Swaenswijk, Jongkindt Coninckstraat 2b, 2406 AP  Alphen aan den Rijn.

Het wijkcentrum beschikt over een kleine parkeerplaats aan de Jongkindt Coninckstraat. Hier kunnen 10 auto’s worden geplaatst. Naast zaal ’t Schoutenhuis is ruimte voor nog twee auto’s. Mogelijkheden voor betaald parkeren in de Raadhuistraat en de Jongkindt Coninckstraat zijn beperkt, maar overdag zijn er wel plaatsen vrij. Van maandag t/m donderdag en op zaterdag moet er betaald worden tot 18:00 uur. De zone voor betaald parkeren begint bij de hoofdingang van Park Rijnstroom in de Raadhuisstraat. Op 3 minuten lopen van het wijkcentrum kan worden geparkeerd op het plein in de Hofzichtstraat. Hiervoor moet betaald worden tot 18:00 uur (op vrijdag tot 21:00 uur); daarna is het parkeren gratis. Op 5 minuten lopen van het wijkcentrum kan worden geparkeerd in de Cornelis Geellaan.

De inloop is vanaf 08.45 en het duurt tot 12.30 uur.

Het programma ziet er als volgt uit:

08.45 uur inloop
09.30 uur Workshop 1 door Erik Plomp
10.15 uur Workshop 2 door Marion van den Eijnden
11.15 uur Workshop 3 door Jeanette Borger
12:30 uur einde

Workshop 1

“8 Superhelden voor je website.” Erik laat je kennis maken met 8 Superhelden, die zorgen dat jouw website een succes wordt. Een interessante presentatie van een half uur, waarmee jij met de opgedane ideeën je website kunt verbeteren. Deze kennis kun je gebruiken voor elk framework waar jouw website op draait. De voorbeelden die Erik laat zien zijn gebaseerd op WordPress.

Workshop 2

“Denkstorm; een andere manier om er naar te kijken.” Denkstormen is een gemakkelijk aan te leren techniek voor het creëren en ontwikkelen van waardevolle ideeën, en is onderdeel van de Avatartraining. In de workshop ga je denkstormen over de volgende vragen:

  • Welke kenmerken hebben succesvolle producten gemeen?
  • Hoe krijg je er een handje van om hedendaagse goudmijntjes op te sporen?
  • Hoe kun je iets zodanig presenteren dat het gemakkelijk wordt aangenomen?
  • Wat bepaalt of een aankoop uitmondt in plezier? …in pijn?

Workshop 3

“Kick-start jouw marketing met een zakelijke vlog.” ‘Als mensen jouw bedrijf niet kennen, dan is het heel moeilijk om klanten te krijgen. Online zichtbaarheid is cruciaal en video is bewezen het meest krachtig marketing instrument om aandacht van je doelgroep te pakken. En een video-vlog kan je gemakkelijk zelf maken want alles wat je nodig hebt, zit al in je broekzak’.

Jeanette legt uit hoe je je marketing een kick-start kunt geven met zelf gemaakte video’s. Haar presentatie staat vol praktische oplossingen en concrete stappen om een zakelijke vlog te maken. “Ik geef regelmatig videotrainingen en zie regelmatig 1500-1800 views al op de eerste vlog van de deelnemers. Het werkt echt.”

Aanmelden
Je hoeft je niet aan te melden, we vragen je alleen je eigen consumpties af te rekenen.