De Open Coffee van 17 mei wordt gehouden bij Kwekerij Moes en Tuin, gelegen aan de Oostkanaalweg 3A in Alphen aan den Rijn. Remon en Sylvia, eigenaars van dit prachtige bedrijf, zijn hier iedere dag te vinden. De kwekerij bestaat sinds 2005, maar vanaf 2015 is een gedeelte van de kwekerij ingericht voor de verkoop van hun producten die rechtstreeks uit de kwekerij komen.

Er worden verschillende soorten tuin- en perkplanten gekweekt en ze zijn gespecialiseerd in het opkweken van uitbundig bloeiende hanging baskets, balkon- en terrasbakken. Alle bakken zijn voorzien van een ingebouwd waterreservoir wat zorgt voor een uitbundige bloei en gemak geeft bij de verzorging.

Zij bieden hun klanten een inplant- en omruilservice. Op de hanging baskets zit een omruilservice. De oude gebruikte hangpot kan ingeleverd worden en men krijgt dan korting op de aankoop van een nieuwe gevulde hangpot.

Bij de inplantservice kunnen klanten hun balkon- of terrasbak al in februari/maart inleveren. De bakken worden dan alvast voorgekweekt met een mengsel/kleurenmix naar keuze. De bakken kunnen vanaf begin mei opgehaald worden.

Remon is de kweker en Sylvia houdt zich bezig met het samenstellen van de plantschema’s, de mixen in de fleurige hanging baskets, de administratie en het inrichten van de winkel.

Zzp-ers, start-ups en MKB-ers zijn van harte uitgenodigd om op 17 mei een kijkje te nemen bij dit mooie bedrijf. Je bent welkom vanaf 08.45 – 11.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website www.kwekerijmoesentuin.nl