Wie doet het nog? Een kaartje of brief versturen, of wellicht zelfs een grote mailing naar je klanten… Dat PostNL de brievenbussen komt legen, heb je ongetwijfeld wel eens gezien. Maar daarna? Wat gebeurt er met al die poststukken? En weet je wat nu zo leuk is: bij de Open Coffee Alphen van 19 oktober zijn we welkom in het Alphense sorteercentrum van PostNL.

Open Coffee Alphen bij PostNL
19 okt 2018
8:45  – 11:00 uur

Op 19 oktober zijn we met de Open Coffee Alphen welkom bij PostNL aan de Margrietlaan 5. (Parkeren kan daar niet, gebruik hiervoor de parkeergarage bij De Baronie.) Naast dat er natuurlijk weer tijd en ruimte is om uitgebreid te netwerken, regelt PostNL een rondleiding in het sorteercentrum.
En weet jij eigenlijk wat PostNL voor de ondernemer allemaal kan betekenen? Dat is veel meer dan het verzenden van jouw poststukken. Ze helpen ondernemers o.a. met klantcommunicatie door je te adviseren over bijvoorbeeld een directmail-actie. De 19e hoor je waar PostNL jou mee kan helpen om je onderneming verder op de kaart te zetten.

Nodig ook andere ondernemers uit

Uiteraard hopen we je weer bij PostNL te zien. Ken je andere ondernemers? Wees gerust zo vrij om hen uit te nodigen. De Open Coffee is tenslotte een laagdrempelige en geheel vrijblijvende manier om je netwerk te vergroten.