Sponsor worden van OCA?

Dat kan!

Sponsor worden van Open Coffee Alphen kost € 100,00 voor  12 maanden.

Wat bieden wij:
– je logo op onze website en op de maandelijkse nieuwsbrief (ruim 500 bedrijven)
– je logo in de footer op onze website met een link naar je eigen website
– een advertorial* die geplaatst wordt op onze sponsorpagina
– de mogelijkheid om op een reguliere Open Coffee je bedrijf te promoten d.m.v. een pitch

Wat gaan wij doen met het sponsorgeld?

Met dit geld kunnen wij de bezoekers van de OCA iedere maand een leuk programma bieden. Zoals bijvoorbeeld leuke interessante sprekers uitnodigen om een presentatie te geven, de website onderhouden, een nieuwe banner kopen etc.

Onze sponsoren:

Restaurant de Zeeger is gelegen op golfbaan Zeegersloot in Alphen aan den Rijn, in het centrum van het Groene Hart.
In ons restaurant werken we altijd met lokale producten en leveranciers, en komt er dus geen enkel gerecht uit een pakje. De menukaart is dan ook voorzien van leuke achtergrondinformatie over onze ingrediënten en bereidingswijzen.


Uw administratie, onze zorg!

TIDAK is een jong en dynamisch bedrijf voor administraties, bedrijfsadvies en belastingen.

Opgericht in september 2007 richt ons bedrijf zich op het midden- en kleinbedrijf. Naast het mkb kunnen ook zelfstandig ondernemers zonder personeel (zzp’ers) en particulieren bij ons terecht voor het verzorgen van hun administratie of een compleet advies. Startende ondernemers helpen wij bij hun eerste stappen als zelfstandige.


Gemotiveerde mensen voor iedere capaciteitsaanvraag

Level1Flex, Flex2You en HollandFlex zijn gespecialiseerde uitzendbureaus, gevestigd in Alphen aan den Rijn en opereren gezamenlijk onder de vlag van de FlexGroup. U heeft vast al eens ervaren hoe moeilijk het is om als werkgever in Nederland aan competente en betaalbare arbeidskrachten te komen. Nog lastiger is het om afscheid te nemen van slecht functionerend personeel. Voor situaties als deze heeft de FlexGroup de oplossing voor u: wij bieden u hardwerkend personeel aan, welke op basis van vaste of tijdelijke arbeidscontracten – en tegen zeer gunstige tarieven – voor u aan de slag gaan.


Website laten maken? Professioneel, maar ook persoonlijk? Ik verzorg uw gehele online presentatie, van website tot huisstijl. Flexibel en betaalbaar.


Een website voor € 98,00 per jaar?

Dat kan! Het is verstandig na te denken over inhoud; tekst, vormgeving en fotografie. Daar kan ik u bij supporten. De website maakt u zelf. Wilt u dat ik de website maak? Uiteraard! Dat doe ik graag. Kijk voor alle mogelijkheden op websitelight.nl

Invitalis ontwikkelt en fabriceert producten die het welzijn op allerlei manieren kunnen ondersteunen. Om tot de beste producten te komen, werken wij continu samen met mede-vakmensen zoals (top)sporters en therapeuten. Of u nu van negen-tot-vijf op kantoor zit of een bewogen leven leidt, iedereen heeft wel eens last van stress of blessures. Onze producten geven u een steuntje in de rug en helpen u zowel bij het oplossen van fysieke klachten als ontstressen.