Tijdens de startersdag op 30 oktober worden (pré)starters, doorgroeiers, ZZP’ers en startups geïnformeerd over het opzetten van een bedrijf en hoe ze deze succesvol kunnen laten (door)groeien. In de Adventskerk ontmoeten zij enthousiaste ondernemers, zijn er vele netwerk mogelijkheden en doen zij kennis op over het ondernemerschap.

Programma

Het programma start om 18.30 uur waarna alle deelnemers seminars en workshops kunnen volgen én kennis kunnen maken met de aanwezige bedrijven op de Startersmarkt. Deze bedrijven bieden de deelnemers veel informatie over alle facetten waarmee starters te maken hebben. Denk aan verzekeringen, juridische zaken, marketing, professionele uitstraling, administratie en accountancy. In de seminars en workshops gaan de deelnemers interactief aan de slag en het gesprek aan met experts. Zo verteld BOIP meer over jouw naam en merk, hoe je deze beschermt en gebruikt. FNV geeft deze avond twee verschillende seminars; hoe stel je jouw algemene voorwaarden op en hoe bepaal je jouw tarief?. Het volledige programma kun je lezen op www.startersdagen.com/alphen2019.

Keynote speaker Henkjan Smits

De dag wordt afgerond met een presentatie van spreker Henkjan Smits, juryvoorzitter van het TV programma Idols en presentator van RTL en SBS6. Hij vertelt je graag meer over het Business X-Factor. Zijn verhaal gaat over bewustwording van reputatie, communicatie en over het behalen van persoonlijk succes. Henkjan dwingt je het beste uit jezelf te halen en geen genoegen meer te nemen met resultaten waar je niet honderd procent tevreden over bent. Hij geeft je handvatten hoe je magisch aantrekkelijk wordt voor anderen, zonder je authenticiteit te verliezen. Onderwerpen die onder andere aanbod komen: talent, passie, identiteit, positiviteit, trots, imago en zelfvertrouwen. Laat je inspireren, activeren en entertainen door Henkjan Smits tijdens Startersdag Alphen aan den Rijn.

Hoofdpartners & Week van het werk

De Startersdag Alphen aan den Rijn wordt mede georganiseerd door Starterdagen.com,

hoofdpartner

Rabobank Groene Hart Noord

en Interpolis. Startersdag is dit jaar onderdeel

van ‘De week van het werk’. Een veelzijdig weekprogramma rondom werken in Alphen aan

den Rijn, met evenementen op diverse locaties. Deze week is een initiatief van de gemeente

Alphen aan den Rijn en VOA Vereniging voor Ondernemers Alphen aan den Rijn. Kijk voor

meer informatie op www.deweekvanhetwerk.nl.